måndag 11 januari 2010

Skampålen tjänade ett syfte

"Den första anmälan har gjorts av ett av barnen till lekmannapredikanten och den andra av ett barnbarn. Enligt uppgift är ett av hoten fråga om hot om våld med vapen och det andra hotet mera allmänt. I båda fallen är det samma person."

"Familjen har också i övrigt känt sig trakasserad efter att skandalen blev offentlig och det avslöjades att den framlidne lekmannapredikanten utnyttjat ett tiotal pojkar sexuellt i flera år.
Enligt familjens representant förnekar man inte övergreppen, men man känner inte igen den bild av familjen som utmålats. Nu har familjen utsatts för telefonterror, nyfikna åskådare utanför hemmen och till och med gravskändning."

Så står det i ÖT.

Barnbarnen, offren, borde inte behöva stå ut med mera skit.
Deras barndom räcker.

...men föräldrarna...

Att de förlåtit sig själva varje söndag betyder inte att resten av samhället kan, eller överhuvudtaget VILL förlåta något sånt. Att inte ha kurage nog att skydda sina egna barn = oförlåtligt i min bok. Det är ju för helvete som om att de själva stod där med nerdragen gylf.
Fan, visste jag var de bodde skulle jag samla ihop alla barn jag har anknytning till, hyra en jävla buss, köra förbi och peka "Där bor några av världens värsta avskum, håll er för guds skull borta därifrån!"

Vad hade de väntat sig egentligen?
Skampålen tjänade ett syfte.

Sen som kronan på verket:

"Enligt familjens representant förnekar man inte övergreppen,
men man känner inte igen den bild av familjen som utmålats."

Nähä...
Problem med verkligheten?
Lite snedvriden självuppfattning kanske?

Fy fa-an!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar